Surprizele de la guma Turbo(partea1)

Cautam ceva pe net..nu stiu ce..si dau peste o guma turbo…caca maca..cand intru in anumite magazine se simte aroma exacta a acesteia.

Una peste alta Guma Turbo a avut alt lucru care a facut sa fie iubita…surprizele cu masini…nu am prea stiu cum sa fac..asa ca am facut un slideshow cu toate surprizele de la gumele turbo(prima editie cred -330).Poate alta data o sa le pun si pe cele din seria noua :).Imi amintesc ca inventasem si jocuri pentru surprize…cartonase(cu cauciucuri furate de la marfare)…dar asta e alta poveste..:)

http://apps.rockyou.com/rockyou.swf?instanceid=141508159

Nenorociti tare turcii astia.. šŸ™‚

Mi-e tare pofta de o guma turbo.

P.S. M-am gandit ca ati vrea si voi surprizele..asa ca am le-am pus aici.

P.S.2 – Am descoperit ca sunt mai multe serii..le voi pune in curand si pe ele…classic,sport..si nu stiu mai care…fiti pe faza šŸ˜€

<embed src=”http://apps.rockyou.com/rockyou.swf?instanceid=141508159&#8243; quality=”high” wmode=”transparent” width=”426″ height=”320″ flashvars=”appWidth=325&appHeight=244″ name=”slideshowpreview” align=”middle” allowScriptAccess=”sameDomain” type=”application/x-shockwave-flash” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer”/><br><img src=”http://apps.rockyou.com/dot.gif”><a target=”_BLANK” href=”http://www.rockyou.com?type=slideshow&refid=141508159″><img title=”RockYou slideshow” src=”http://apps.rockyou.com/images/logo-mini.gif&#8221; border=”0″></a> <a target=”_BLANK” href=”http://www.rockyou.com/slideshow-create.php?source=cyo&refid=141508159″>Create Your Own</a>
Advertisements

14 thoughts on “Surprizele de la guma Turbo(partea1)

Add yours

 1. pare un lucru atat de vechi, parca din alte timpuri..si cand te gandesti au trecut doar cativa ani…
  aroma da o mai regasesti ratacind pe undeva, insa febra aceea a colectionarilor si-a gasit leacul

 2. Ma simt de parca as fi plecat la plimbare cu masina timpului. Hehe, cum mai mestecam Turbo, in timp ce imi completam colectia de abtibilde. Cum era de asteptam, in ziua de azi am ramas doar cu amintirea, si nici macar din greseala nu mai gasesc vreunul prin casa.

 3. Era Turbo,Turbo kent, Turbo clasic, Turbo sport si cam atat imi aduc aminte. Wow ce vremuri…Luam cate 10 gume le bagam intr-o punga si dadeam la toti copii, dar fara abtibilde :D. Alea le pastram si jucam pe ele. M-am uitat cu gura cascata la serria de mai sus. Imi amintesc multe dintre ele. E vorba de prima serie, dupaia a urmat turbo kent.

 4. salut,

  de un an am reinceput sa completez colectia inceputa in urma cu 18 ani, de data asta la modul cel mai serios, acum chiar ma intereseaza sa adun chiar si ambalajele exterioare de la orice fel de gume de mestecat, precum si diverse cutii goale sau gume expirate demult inca nedesfacute.
  Cei interesati de schimburi sau colectii de surprize, sau de sfaturi despre cum sa inceapa o colectie sau sa o dezvolte,(va pot ajuta cu listarea si catalogarea)ma gasiti la id florin_c75.
  De asemenea, colectionez si timbre, carti postale, scrisori circulate netimbrate, diverse carti vechi.

 5. Hehe, nu credeam ca mai are lumea asa ceva in afara de mine šŸ™‚ Posed (cred eu, nu bag mana in foc) cea mai mare colectie de surprize din Romania. Asa ca daca aveti pe acasa Turbo, Lazer, OtoMoto, Kobra, Final, Bi-bib, Spiderman, etc etc si doriti sa faceti schimb sau sa scapati de ele (sau din contra, sa mai puneti ceva in clasor), dati un semn pe messenger la ALLKATRAZ, sau un email la acelasi ID, @yahoo.com.

  Sper ca autorul blogului sa nu-mi ia in numele de rau “anuntul”. Nu castig nimic de pe urma colectiei, decat placerea de a-mi aminti de vremurile cand jucam liniuta pe surprize Turbo šŸ™‚

 6. am si eu o colectie de aprox. 2500 “surprize” din guma. Turbo, Ulker, Cincin, Lazer, Minti, Bombibom. Am dubluri, dar si cateva lipsa. Vreau sa fac schimb. Doreste cineva? Sunt din Ludus, MS. 0722-347782, primelectric@yahoo.com

 7. Revin din ce in ce mai mult in copilarie, parca zici ca am copilarit impreuna :)) . La cata guma turbo am mestecat nu mai dinti mei stiu , surprizele le dadeam la baieti ca nu eram cu masinile eu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑