Garbage Pail Kids – Colectie

Va mai amintiti de Garbage Pail Kids ?Eu imi amintesc ca ii vedeam zi de zi,erau o gramada de stickere(abtibilde) lipite pe frigider la verisoarele mele.Defapt tot frigiderul era placat cu ele..dupa si-au facut loc si stickerele cu Beverly Hills 90210 si alte nebunii.
Photobucket

Sincer daca nu era internetul nici nu stiam care e povestea la orataniile astea de copii,dar stiu ca si atunci ca si acum ma impresioneaza creativitatea lor.
Garbage Pail Kids este o serie de cartonase/stickere produse de Topps Company,originalele au aparut in 1985(a doua parte au aparut in 2003) ca o parodie la o serie de papusi Cabbage Patch Kids create de Xavier Roberts,care erau populare pe vremea aia.Fiecare cartonas ilustreaza un caracter Pail Kids,cu ceva anomalii comice,altele care sunt chinuite groaznic,cu nume pline de umor..fiecare fiind un joc de cuvinte.Doua-trei serii au aceleasi personaje doar ca cei care le-au desenat au fost altii.In total au fost 15 serii originale,iar in functie de tari s-au mai editat si altele.Doua serii au fost create si in format mare,iar cateva din ele chiar in postere.
Dupa succesul pe care l-au avut haioasele/scarboasele personaje din Garbage Pail Kids au facut si un film live-action, The Garbage Pail Kids Movie in 1987(ce tanar eram..:)).Nu e cine stie ce capodopera dar e interesant in felul lui..din cate imi amintesc il am pe undeva pe acasa si o sa il postez si aici.In 1989 a aparut si o serie de desene animate cu ei..si pe astea o sa le postez candva.
Sincer nu stiu daca au fost intrecuti la creativitate pana acum cu vreo serie de genul asta.
Photobucket

Acum cateva zile am gasit o arhiva cu toate seriile scanate si cam tot ce e aparut cu ei.Bine ca am apucat sa le iau, acum am vazut ca au fost sterse.. :D.Le-am postat totusi si le puteti vedea mai jos..colectia era mai mare..dar cele 15 serii oficiale sunt mai jos sau aici

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Advertisements

3 thoughts on “Garbage Pail Kids – Colectie

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑