Hey There, It's Yogi Bear! (1964) – primul lung metraj

Hey There, It’s Yogi Bear! este primul film animat(si musical) in care Yogi Bear este personaj principal.Este un film produs de Hanna-Barbera,dupa ce show-ul The Yogi Bear Show a avut succes.Este primul film de lung metraj produs de Hanna-Barbera dupa o serie animata tot HB :D.

Povestea incepe cu Boo-boo care se trezeste din hibernare si isi da seama ca e primavara.El merge la Yogi sa il trezeasca si spera ca acesta sa nu isi revina la obiceiu de a fura cosurile de picnic ale turistilor din Parcul Jellystone.
Dar Yogi cum nu isi poate tine foamea fura cosurile si padurarul Smith este obligat sa puna un semn cu “Nu hraniti ursii!”.Vazand asta ursul nostru cere sa fie luate semnele sau sa fie el transferat in alt loc.Padurarul nu cedeaza asa ca este convins sa il transfere la gradina zoologica din San Diego,California.Dupa cum se autointutileaza “smarter than the average bear!” prosteste alt urs sa plece in California iar el ramane in parc.Din pacate Cindy Bear,care e indragostita de Yogi nu stie lucrul asta si incepe sa fure mancare doar doar sa fie transferata unde este el.Dar ea este trimisa la gradina zoologica din St Louis.Dar in timpul asta este rapita de un circar care o duce la spectacole in toata America.Dandu-si seama de ce s-a intamplat Yogi si prietenul Boo-Boo pleaca sa o aduca inapoi in parc..si de aici alte aventuri :D.

Calitatea filmului este foarte buna,o captura widescreen.Vizionare placuta!

Partea 1
http://h.vplay.ro/embed.swf?key=6a9r8xjq
Partea 2
http://h.vplay.ro/embed.swf?key=y8nxrnus

Voci: Daws Butler (Yogi Bear), Don Messick (Boo-Boo Bear/Ranger John Smith), Julie Bennett (Cindy Bear), Mel Blanc (Grifter), James Darren (Cantar), Jonah and the Wailers (ursii din tren), Bill Lee (Yogi,vocea care canta), Ernest Newton (Boo Boo, vocea care canta), J. Pat O’Malley (Snively), Hal Smith (Cornpone), Jackie Ward (Cindy, vocea care canta).

Mai multe date aici .

La sfarsitul lui 2010(17 decembrie) se asteapta un film 3D cu Yogi,produs de Warner Bros..

Cateva postere pentru : Hey There, It’s Yogi Bear!

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑